Training

VR Escaperoom in cospaces edu 2

In deze training maken we kennis met CoSpaces Edu, een game engine die in de browser draait en speciaal voor het onderwijs is bedoeld. In deze training komt zowel het inzetten van een VR-bril in de les als het werken met het ontwikkelen van games aan bod.

150,00

Type Training
Aanbieder STO IJZK
Locatie Haarlem
Thema Smart technology
Vakgebied MVI
Doelgroep OOP havo;OOP PRO;OOP vmbo;OOP vwo;OP havo;OP PRO;OP vmbo;OP vwo
Onderwerp VR Escaperoom in cospaces edu 2
Kosten 150,00
Tijdsduur 1 dag

Direct contact mer de organisatie?

Neem contact op via het onderstaande adres:

Aanmelden

Omschrijving

Deelnemers maken deze dag een VR escaperoom. Je leert hoe je een mooie wereld maakt en een verhaal vertelt in een gamewereld. Je programmeert puzzels om een uitdagende game te maken. En we helpen om de escaperoom aan een uitdaging uit het werkveld te koppelen.

Ook klassenmanagement in CoSpaces  komt aan bod: waar moet rekening mee gehouden worden op didactisch en organisatorisch vlak wanneer met deze lessenseries wordt gewerkt? De training geeft genoeg stof voor minimaal 4 tot zo'n 20 uur onderwijs. Naast praktische tips en trics worden aan het eind van de training ookde lesbrieven die wij gebruiken in ons eigen onderwijs meegegeven en krijgen de deelnemers toegang tot onze online trainingen.

Is jouw interesse gewekt, meld je dan aan via de aanmeldknop. Zodra een datum bekend is ben je de eerste die het hoort en kun je je inschrijven voor de training.