Workshop

Lassen voor VMBO- en praktijkschooldocenten

In deze workshop leer je de fijne kneepjes van het lassen. De workshop is erop gericht om jou en je collega's te ondersteunen bij het lesgeven in MAG-, TIG- of BMBE-lassen op het vmbo of praktijkschool.

280,00

Type Workshop
Aanbieder NIL CONNEQT
Locatie Cypressehout 99, Zaandam
Thema Produceren en installeren
Vakgebied PIE
Doelgroep Docenten Techniek;OOP PRO;OOP vmbo;OP PRO;OP vmbo
Onderwerp Lassen voor VMBO- en praktijkschooldocenten
Kosten 280,00
Tijdsduur

Direct contact mer de organisatie?

Neem contact op via het onderstaande adres:

NIL CONNEQT

yvonne.olgers@nil.nl

Aanmelden

Omschrijving

Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met professionele lastechnische opleiders, Bijscholing VMBO en Platform PIE.

Ruim 350 VMBO- en praktijkschooldocenten gingen je voor en zijn erg enthousiast. Zij raden deze workshops dan ook hun collega docenten aan om te volgen. Je kunt in één dag onder de goede begeleiding die we bieden echt veel opsteken en puntjes op de i zetten als het om lassen gaat.

En ook als het lassen helemaal nieuw voor je is, ben je van harte welkom.

 

Je mag je voor meerdere workshops inschrijven, je kunt dan gaan voor verdieping (verder oefenen op een bepaald lasproces) of verbreding (ander lasproces).

Omdat er veel één op één aandacht is, is de workshop voor iedereen toegankelijk. We kijken goed naar wat jij wilt leren, welke vragen je hebt en wat jij nodig hebt om verder te komen met het lassen en met het lesgeven in lassen.

Ook als je al meer ervaring hebt en langer lesgeeft in het lassen ben je van harte welkom, er valt altijd iets te leren in dit mooie vak. En het is ook een mooie gelegenheid om met docenten van andere scholen kennis te delen en van gedachten te wisselen.