Training

Training SketchUp

De tweedaagse SketchUp training is speciaal bedoeld voor alle docenten die willen leren tekenen met het oog op het maken van producten of prototypes. Je ontdekt de mogelijkheden van dit programma om zo de leerlingen beter te kunnen helpen en begeleiden.

Type Training
Aanbieder STO IJZK
Locatie Heemskerk
Thema Smart technology; Robotica en drones
Vakgebied MVI
Doelgroep OOP havo;OOP PRO;OOP vmbo;OP havo;OP PRO;OP vmbo;OP vwo
Onderwerp Training SketchUp
Tijdsduur 2 dagen

Direct contact mer de organisatie?

Neem contact op via het onderstaande adres:

Aanmelden

Omschrijving

Met het maken van diverse tekeningen wordt een groot aantal gereedschappen uitgelegd en krijg je het tekenen met SketchUp aldoende in de vingers. Tijdens de training besteden we veel aandacht aan handige tips en trucs. Je leert op welke manieren je een tekening kan controleren, waarna je het met een 3D-printer of lasersnijder kan uitvoeren.

Voor het maken van opdrachten worden inspirerende ideeën getoond en is er aandacht voor het bestaande lesmateriaal voor leerlingen. Kortom een praktische training voor iedereen die goed voorbereid wil zijn om de nieuwe technieken daadwerkelijk te gebruiken. De training zal worden verzorgd door Sjaak Bakker, docent bij het Dali College in Heemskerk.

Is jouw interesse gewekt, meld je dan aan via de aanmeldknop. Zodra een datum bekend is ben je de eerste die het hoort en kun je je inschrijven voor de training.