Workshop

Extended Reality (AR en VR) in BWI

Extended Reality (XR) is de verzamelnaam voor technieken als Augmented Reality (AR), Virtual Reality (VR) en Mixed Reality (MR). Ze maken gebruik van 3D-beelden op een tablet of smartphone, VR bril en / of Hololens. Wil je hier meer van weten deze technologie graag gebruiken binnen profiel- en keuzedelen? Dan is deze cursus van één dag echt iets voor jou!

140,00

Type Workshop
Aanbieder STO IJZK
Locatie Kennemer Techlab, Van Riemsdijklaan, Heemskerk
Thema AR, VR & XR; Bouw & infra; Smart technology
Vakgebied BWI
Doelgroep OOP vmbo;OP vmbo
Onderwerp Extended Reality (AR en VR) in BWI
Kosten 140,00
Tijdsduur

Direct contact mer de organisatie?

Neem contact op via het onderstaande adres:

Aanmelden

Omschrijving

In de ochtend wordt inzicht gegeven in de verschillen van XR, AR, VR en MR en de enorme meerwaarde, wordt duidelijk waar bedrijven in de BWI sector op dit gebied mee bezig zijn en kan de link gelegd worden naar de eigen lessen. Natuurlijk is er in de ochtend tijd om zelf een virtual reality bril te testen, of een HoloLens op te zetten en hierin 3D modellen te bestuderen. De middag staat in het teken van het omzetten van een eigen 3D model en deze zichtbaar te maken.

Aan het einde van de dag gaat je naar huis met een aantal handvatten om deze de volgende dag meteen toe te kunnen passen in de profiel- en keuzedelen van BWI.

Is jouw interesse gewekt, meld je dan aan via de aanmeldknop. Zodra een datum bekend is ben je de eerste die het hoort en kun je je inschrijven voor de training.